HET BESTUUR

Wil je een van ons rechtstreeks benaderen, dan kan dat ook.

Puck Bossert

Puck Bossert is al jarenlang actief op het gebied van Communicatie, Human Resources en Change Management. Ze zet zich daarnaast in voor de vrouwenzaak en heeft twee werkkringen grootschalige gender diversity programma’s opgezet en geleid. Daarmee is o.a. een toename van 30% vrouwen in leidinggevende posities bereikt. Toen zij door BPW gevraagd werd om de vereniging nieuw leven in te blazen heeft zij dan ook volmondig ja gezegd. Ze is voorzitter sinds januari 2016.
voorzitter@bpwnl.org

Puck Bossert

Voorzitter
Janneke Pen

Bij de gemeente Amsterdam houd ik mij bezig met operational audit, risicomanagement en interne beheersing in de breedste zin des woords. Daarnaast ben ik het langst bestaande bestuurslid bij BPW en blijf ik me ook vooral internationaal inzetten voor de gelijke rechten van de vrouw.
penningmeester@bpwnl.org

Janneke Pen

Penningmeester
Petra Vriens

Als management en carreer counseler, begeef ik mij op het snijvlak van out placement en executive search en begeleid vooral vrouwen in mijn praktijk. Ik begeleid met bezieling elke kandidaat van A naar C en zet me in om de beste matches voor organisaties te maken.
communicatie@bpwnl.org
0650268187

Petra Vriens

Algemeen Bestuurslid
Vesna Radovanovic

Ik ben een business professional, een visionair en bruggenbouwer. Ik geef advies als business coach aan startup en scale-up companies met exponentiële groeimogelijkheden. Als new business developer help ik anderen hun doelen en dromen waar te maken. Wij zijn allen potentieel.

Vesna Radovanovic

Algemeen Bestuurslid
Aghata Klooster

Agatha Klooster
HR professional en organisatieadviseur.
De enige zekerheid die je hebt is dat verandering een continue proces is. Ik help organisaties in beweging te blijven en het imago te versterken.

Agatha Klooster

Algemeen Bestuurslid
Semra Aytemur

Semra Aytemur is algemeen bestuurslid en daarnaast portefeuillehouder voor BPW Young. In het dagelijks leven is zij een succesvolle advocaat en eigenaar van 020 Advocatuur. Daarnaast schrijft zij columns voor het jeugdblad Jeugd en Co.
young@bpwnl.org

Semra Aytemur

Algemeen Bestuurslid - BPW Young