Home » Welkom

Welkom

Hartelijk welkom op de website van de vereniging Business and Professional Women the Netherlands (BPW Nederland). Het zijn overal turbulente en hectische tijden, ook voor BPW Nederland. Een belangrijk onderwerp van discussie binnen BPW Nederland is op welke wijze de komende jaren verder gegaan zou moeten worden. Met welke onderwerpen kunnen we de participatie van vrouwen in het zakenleven en als professional verder stimuleren? Op welke wijze kunnen we de gelijkheid tussen mannen en vrouwen in een ontwikkeld land als Nederland efficiënter en effectiever bevorderen?

Voorbeelden van de activiteiten van BPW Nederland van de afgelopen jaren zijn:
1. Een jaarlijkse discussieavond met als thema de jaarlijkse Internationale Vrouwenconferentie in New York, CSW, waarbij de Nederlandse afgevaardigde  een belangrijke spreker was.
2. Diner Pensant waarbij discussie over onderwerpen zoals Waardengedreven Leiderschap plaats vond.
3. Huiskamerbijeenkomsten met verschillende thema’s zoals een pianorecital van Alexandra Lindeboom, een boekbespreking en vele andere interessante onderwerpen.
4. Uitreiking van de Equal Pay Award, welke de afgelopen jaren uitgereikt kon worden aan o.a. De Politie (2013) en IBM (2012)
5. Uitreiking van de Liesbeth Dorser Keusprijs aan vrouwen die een betekenisvolle rol spelen vanuit hun beroep voor de vrouwenemancipatie. De prijs is vorig jaar uitgereikt aan Carlien Schele (2014).

In de komende maanden zal meer duidelijk worden over de nieuwe activiteitenagenda van BPW-NL. Na de workshop van 27 september 2016 volgen in november 2016 en januari 2017 nog twee evenementen.

BPW-NL organiseert haar activiteiten met behulp van enthousiaste vrijwilligers en richt zich op activiteiten die zowel interessant als gezellig zijn en bijdragen aan de persoonlijke en zakelijke ontwikkeling van vrouwen in het algemeen en haar leden in het bijzonder. Het merendeel van de activiteiten is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Ben je nieuwsgierig geworden, neem dan contact op via ons mailadres lid@bpwnl.org. Ook als je actief mee wilt werken aan het organiseren van activiteiten, een thema wilt aandragen of anderszins wilt bijdragen kun je contact opnemen via lid@bpwnl.org.

Tot ziens op één van de komende activiteiten.
Het Bestuur,

Puck Bossert
Monique ten Broeke
Janneke Pen
Vesna Radovanovich
Petra Vriens

 

Share This:

Twitter